Feyenoord met Jørgensen, Kuijt op de bank in Zwolle

Reacties

Nicolai Jørgensen keert zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle zoals verwacht terug in de basis van Feyenoord. De Deen is hersteld van de blessure die hij afgelopen week opliep tegen Ajax en die hem noopte het duel met Go Ahead Eagles te missen.

Feyenoord met Jørgensen, Kuijt op de bank in Zwolle

Door de rentree van Jørgensen moet Michiel Kramer weer op de bank beginnen. Ook Dirk Kuijt valt buiten de basis. De 36-jarige Katwijker is het slachtoffer van de comeback van Tonny Vilhena, die terugkeert van een schorsing. Op de linkspositie neemt Miquel Nelom opnieuw de plaats in van de geblesseerde Terence Kongolo.

Feyenoord, dat de laatste vier seizoenen verloor in Zwolle, zag concurrent Ajax zaterdagavond met 1-5 winnen van NEC. De rivalen hebben beide 72 punten, maar de Rotterdammers hebben dus nog het duel met PEC tegoed. Bovendien koestert de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst een veel beter doelsaldo dan Ajax.

De aftrap van PEC Zwolle - Feyenoord is om 14.30 uur.

Kort voor aanvang van de wedstrijd werd duidelijk dat Nicolai Jørgensen toch niet kon spelen en Dirk Kuijt als spits zou starten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.