Feyenoord legt Vejinovic voor vier jaar vast

Reacties

Marko Vejinovic mag zich vanaf heden speler van Feyenoord noemen. Vitesse en Feyenoord bereikten een akkoord over de 25-jarige middenvelder, waarna de Rotterdammers zijn komst bevestigden.

Feyenoord legt Vejinovic voor vier jaar vast

Donderdagavond meldde VI al dat Vitesse met het oog op de strenge Financial Fair Play-regelgeving haast wilde maken met de overgang. De Arnhemmers willen de miljoenen van Vejinovic graag in het huidige boekjaar bijschrijven, maar dan moest de transfer wel voor 1 juli beklonken zijn. Het contract van de middenvelder liep in Arnhem nog door tot medio 2017.

Vitesse voegde dus de daad bij het woord. Vejinovic tekende, nadat hij de medische keuring met goed gevolg had doorstaan, voor vier jaar in De Kuip. De middenvelder zelf was er al een tijdje uit met de Rotterdammers, maar de clubs moesten nog wel tot overeenstemming komen over een transfersom.

Zondag sluit Vejinovic aan bij de eerste training. De middenvelder krijgt in Rotterdam rugnummer 5. Feyenoord gaf al eerder aan Vejinovic niet alleen als vervanger van Jordy Clasie te zien, maar ook een middenveld met deze twee spelers samen niet uit te sluiten. Vejinovic is immers op meerder posities inzetbaar.

In Arnhem kwam Vejinovic in twee seizoenen tot 67 wedstrijden (competitie en play-offs). In het voorbije seizoen scoorde hij twaalf keer voor Vitesse. Voor zijn tijdperk in Arnhem kwam hij uit voor Heracles Almelo en AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.