Feyenoord laat vijftal gaan en bindt Woudenberg

Reacties

Feyenoord neemt na dit seizoen afscheid van vijf spelers. De club uit Rotterdam-Zuid wil wel verder met de aan Excelsior verhuurde Lucas Woudenberg (foto) en lichtte de optie in zijn aflopende contract, waardoor de linksback nu tot 2015 vastligt.

Feyenoord laat vijftal gaan en bindt Woudenberg

Minder goed nieuws had Feyenoord voor Jordy van Deelen, Mats van Huijgevoort, Boy de Jong, Kaj Ramsteijn en Guyon Fernandez. De opties in de contracten van Van Deelen, Van Huijgevoort en De Jong worden niet gelicht, terwijl Feyenoord de aflopende contracten van Ramsteijn en Fernandez niet gaat verlengen.

Het vijftal is door Feyenoord dit seizoen op huurbasis elders ondergebracht. Van Deelen (FC Dordrecht), Van Huijgevoort (Willem II), De Jong (Excelsior) en Ramsteijn (Sparta Rotterdam) vertonen hun kunsten in de Eerste Divisie. Fernandez acteert een niveau hoger, bij PEC Zwolle.

Over de toekomst van Otman Bakkal nam Feyenoord nog geen beslissing. De middenvelder is ook in het bezit van een verbintenis tot het einde van dit seizoen. De kans dat hij mag blijven, is bijzonder klein.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.