Feyenoord laat Nelom en El Ahmadi thuis

Reacties

Feyenoord reist woensdag zonder Miquel Nelom en Karim El Ahmadi af naar Luik, waar donderdag het laatste groepsduel in de Europa League op bezoek bij Standard wordt afgewerkt. De Rotterdammers hopen in die zesde wedstrijd de koppositie in Groep G vast te houden.

Feyenoord laat Nelom en El Ahmadi thuis

Nelom en El Ahmadi staan momenteel op scherp bij Feyenoord, dat al wel zeker is van overwintering. Uit vrees voor een schorsing neemt coach Fred Rutten het tweetal niet op in de wedstrijdselectie. De coach zal overigens nog twee spelers op de tribune moeten posteren.

Joris Mathijsen is om een andere reden afwezig. Hij is door een kuitblessure niet fit genoeg om aan te treden. Luke Wilkshire is voldoende hersteld van zijn hamstringklachten om wel mee te reizen. Jongeling Wesley Dammers mag eveneens hopen op een plekje bij de eerste achttien.

De koppositie is van groot belang voor Feyenoord, aangezien die een geplaatste status bij de loting oplevert. Standard is al uitgeschakeld, terwijl Sevilla en HNK Rijeka respectievelijk één en twee punten achterstand op Feyenoord hebben.

De twintigkoppige voorlopige selectie:
Erwin Mulder, Ronald Graafland, Kenneth Vermeer, Luke Wilkshire, Terence Kongolo, Sven van Beek, Khalid Boulahrouz, Lucas Woudenberg, Jordy Clasie, Lex Immers, Tonny Vilhena, Rick Karsdorp, Jens Toornstra, Jean-Paul Boëtius, Bilal Basacikoglu, Colin Kazim-Richards, Elvis Manu, Mitchell Te Vrede, Anass Achahbar
en Wessel Dammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.