Feyenoord krijgt goed nieuws over Jørgensen richting Ajax-uit

Reacties

Nicolai Jørgensen heeft maandag weer voor het eerst zijn gezicht laten zien op het trainingsveld van Feyenoord. In aanloop naar De Klassieker van komende zondag in De Arena waren ook Bilal Basaçikoglu en Terence Kongolo weer van de partij.

Feyenoord krijgt goed nieuws over Jørgensen richting Ajax-uit

Net als Jørgensen, die vrijdag met een liesblessure afhaakte bij de Deense nationale ploeg, trainden Basaçikoglu en Kongolo grotendeels apart van de groep. De Turkse vleugelspits en Nederlandse linksback misten de laatste twee competitieduels met AZ en SC Heerenveen door blessureleed en speelden ook in de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht nog niet mee.

Giovanni van Bronckhorst had een uitgedunde groep tot zijn beschikking door de interlandverplichtingen van diverse spelers. De trainer van de Rotterdammers verwacht zijn selectie donderdag voor het eerst weer helemaal compleet te hebben, meldt Feyenoord op de eigen website. Woensdag heeft de selectie van de Eredivisie-koploper een vrije dag.

Feyenoord hervat de Eredivisie komende zondag met de altijd beladen uitwedstrijd tegen Ajax (aftrap 14.30 uur). De aartsrivaal liet vóór de interlandperiode twee dure punten liggen op bezoek bij Excelsior (1-1), waardoor het gat tussen de nummer één en twee van de Eredivisie-ranglijst zes punten bedraagt met nog zeven speelronden voor de boeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.