Feyenoord houdt begeerde Karsdorp binnenboord

Reacties

Feyenoord heeft Rick Karsdorp een jaar langer aan zich gebonden. De rechtsback tekende donderdag een nieuw contract bij de koploper van de Eredivisie en ligt nu tot medio 2021 vast.

Feyenoord houdt begeerde Karsdorp binnenboord

Volgens technisch directeur Martin van Geel is de nieuwe verbintenis een beloning voor de ontwikkeling die Karsdorp doormaakt. 'Het zegt alles dat hij dit seizoen zijn debuut heeft gemaakt voor het Nederlands elftal', zegt Van Geel op de website van Feyenoord. 'De beloning in de vorm van dit vernieuwde en verbeterde contract heeft hij zelf afgedwongen. We zijn blij dat Rick zelf ook voldoende perspectief ziet bij Feyenoord en dat bevestigt met het tekenen van dit contract.'

De 22-jarige Karsdorp, die momenteel kampt met een knieblessure, is voor het tweede achtereenvolgende seizoen een vaste waarde bij Feyenoord. De Schoonhovenaar kwam sinds zijn debuut in 2015 tot 77 competitieduels voor de Rotterdamse club. In oktober vorig jaar maakte hij zijn debuut voor Oranje, waarvoor hij tot nu toe drie interlands speelde.

Karsdorp wordt al enige tijd in verband gebracht met een vertrek, maar gaf in de winterstop aan dat hij de strijd om het kampioenschap in ieder geval mee wilde maken. 'En als Feyenoord Champions League gaat spelen, is dat zeker een extra reden om te blijven, daar droomt iedere speler van', vertelde hij destijds aan VI.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.