Feyenoord hoopt tegen AZ al op geblesseerde Immers

De knieblessure van Lex Immers is niet zo ernstig als werd gevreesd. De middenvelder van Feyenoord viel zondag in de wedstrijd tegen Willem II (3-0) uit met pijn aan het gewricht, maar kan mogelijk zondag in de uitwedstrijd tegen AZ alweer in actie komen.

Feyenoord hoopt tegen AZ al op geblesseerde Immers

Immers hield slechts een kleine verrekking aan een van zijn kniebanden over aan de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter. De medische staf van Feyenoord zal proberen de 26-jarige Hagenaar klaar te stomen voor het bezoek aan Alkmaar.

Na afloop van de 3-0 zege op de Tilburgers uitte trainer Ronald Koeman nog de vrees voor een langere afwezigheid van Immers. 'Voor de specifieke rol van Lex heb ik verder niet zoveel alternatieven.'

Immers bewees zijn waarde dit seizoen al door acht keer te scoren in competitieverband en ook in de KNVB-beker twee keer raak te schieten. Dankzij die tien doelpunten is hij ook clubtopscorer van de Rotterdammers. Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van de fotodatabank VI Images (klik hier), tenzij anders vermeld.

Bekijk hier al onze video's