'Feyenoord heeft de verplichting met Pellè te praten'

Feyenoord is druk bezig een poging te wagen Graziano Pellè langer te behouden. De topspits, elf goals in twaalf duels, staat ervoor open. Ronald Koeman hoopt op een goede afloop. 'Als de club samen met Parma en mijn zaakwaarnemer tot iets moois komt, neem ik dat serieus in overweging', zegt Pellè.

'Feyenoord heeft de verplichting met Pellè te praten'

Trainer Ronald Koeman hoopt dat Feyenoord erin slaagt Pellè langer te binden. 'Als je een spits zoals Pellè in huis hebt, is het niet meer dan je verplichting er alles aan te doen hem langer te houden', vindt Koeman. 'Of het lukt, is een tweede, maar het staat vast dat Martin van Geel er werk van gaat maken.'

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel is niet optimistisch, al voerde hij al wel verschillende gesprekken met de zaakwaarnemer van Pellè. 'Graziano is echt fantastisch, maar de kans dat het lukt, acht ik net zo groot als vorig jaar met John Guidetti: nihil. Alleen, niet geschoten is altijd mis, hè.' (Martijn Krabbendam) In de nieuwe Voetbal International, die vanaf woensdag in de winkels ligt en dinsdag al via onze website te bestellen is, valt een uitgebreid interview met Graziano Pellè te lezen.


Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's