Feyenoord haalt Sleegers terug naar De Kuip

Reacties

Joey Sleegers (20) sluit volgend seizoen weer aan bij de selectie van Feyenoord. De aanvallende middenvelder speelt momenteel op huurbasis bij FC Eindhoven, waar hij een uitstekend seizoen doormaakt.

Feyenoord haalt Sleegers terug naar De Kuip

Sleegers scoorde tot dusver al acht keer. Maandagavond was hij nog twee keer trefzeker tegen FC Emmen in een wedstrijd die Eindhoven wel verloor met 3-2. Desondanks doet de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong het prima in de Jupiler League.

Sleegers besloot deze zomer zelf de stap te maken naar Eindhoven. Hij kon blijven bij Feyenoord, maar wilde elke week spelen. Feyenoord volgde zijn ontwikkeling op de voet. Vorige week sprak technisch directeur Martin van Geel met Sleegers en zijn zaakwaarnemer Arie Treffers. In dat gesprek bevestigde de td dat Sleegers, die zijn opleiding genoot op Varkenoord, volgend seizoen een eerlijke kans zal krijgen.

Woensdag in de nieuwe editie van VI een uitgebreid interview met Sleegers over zijn stap naar FC Eindhoven, zijn ontwikkeling en ambitie te slagen in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.