Feyenoord en Southampton naderen akkoord over Clasie

Reacties

Feyenoord en Southampton naderen een akkoord over de transfer van Jordy Clasie. Dinsdag moet er meer duidelijk worden over het eventuele vertrek van de 24-jarige middenvelder.

Feyenoord en Southampton naderen akkoord over Clasie

De clubs onderhandelden maandag over de transfer van Clasie naar het zuiden van Engeland. De Haarlemmer moet bij de ploeg van manager Ronald Koeman de opvolger worden van Morgan Schneiderlin, die Manchester United vandaag voor 35 miljoen euro inlijfde.

Met het oog op zijn naderende overgang bleef Clasie zondag al aan de kant tijdens het oefenduel met Fortuna Düsseldorf (2-0). Feyenoord meldde toen al dat er concrete interesse was. Bij Southampton zou de Oranje-international worden herenigd met Koeman en Graziano Pellè, zijn voormalige ploeggenoot in De Kuip.

De Rotterdammers haalden met Vitesse-middenvelder Marko Vejinovic de opvolger van Clasie deze zomer al in huis. De 25-jarige Amsterdammer kostte de nummer vier van afgelopen Eredivisie-seizoen circa drieënhalf miljoen euro. Clasie moet rond de 12,5 miljoen euro opleveren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.