Feyenoord en Lazio naderen akkoord over De Vrij

Reacties

Feyenoord heeft in hoofdlijnen een akkoord bereikt met Lazio over de transfer van Stefan de Vrij. Volgens ingewijden gaat het om een transfersom van rond de 7,5 miljoen euro.

Feyenoord en Lazio naderen akkoord over De Vrij

Beide clubs onderhandelen nu nog over de details, zoals een betalingsregeling en garanties. De Italianen, die zich in eerste instantie meldden met een bod van vijf miljoen euro, willen in verschillende termijnen betalen. Daarmee gaat Feyenoord niet akkoord. De club stelt als voorwaarde dat het de totale transfersom in een keer incasseert. Die eis kan een overeenkomst nog in de weg staan.

Feyenoord hoopt de deal voor 30 juni rond te krijgen, zodat de miljoenen nog kunnen worden opgenomen in het boekjaar. Daarmee zet de club een reuzenstap op weg naar financieel herstel. Stefan de Vrij bereikte zelf al wel een akkoord met Lazio. Hij wil graag naar de subtopper uit de Serie A.

Overigens tekent Lex Immers voor een jaar extra bij Feyenoord. De middenvelder verlengt zijn contract tot de zomer van 2017 en zegde daarmee 1. FC Koln, Fulham, Leicester City, Wigan Athletic en Middlesbrough af.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.