Feyenoord bindt ook jeugdexponent Woudenberg

Reacties

Feyenoord heeft het aflopende contract van Lucas Woudenberg verlengd. De twintigjarige linksback ligt nu vast tot de zomer van 2017.

Feyenoord bindt ook jeugdexponent Woudenberg

Woudenberg doorliep de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar wacht nog altijd op zijn officiële debuut in de hoofdmacht. Vorig seizoen speelde de inwoner van Zwammerdam op huurbasis voor Excelsior, waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie.

De linkspoot zelf is zeer gelukkig met zijn contractverlenging. 'Feyenoord is van kleins af aan mijn club. Ik heb een topjaar gehad bij Excelsior en zit ik nu voor het eerst vast bij de selectie van Feyenoord. Mijn doel blijft om zo snel mogelijk mijn officiële debuut voor Feyenoord te maken', aldus Woudenberg op de clubwebsite.

Woudenberg is na Elvis Manu en Rick Karsdorp de derde jeugdexponent met wie Feyenoord deze maand een akkoord heeft bereikt over een langere verbintenis. 'Wij zien veel toekomst in Lucas', aldus technisch directeur Martin van Geel. 'Wij zijn tevreden over zijn ontwikkeling en ervan overtuigd dat hij zich de komende jaren bij ons nog verder kan verbeteren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.