Feyenoord begint met Botteghin en Vilhena tegen Ajax

Reacties

Simon Gustafson en Jan-Arie van der Heijden moeten om 14.30 uur tegen Ajax genoegen nemen met een plek in de dug-out naast Giovanni van Bronckhorst. De trainer van Feyenoord laat Eric Botteghin en Tonny Vilhena aan de aftrap verschijnen in De Klassieker.

Feyenoord begint met Botteghin en Vilhena tegen Ajax

Vilhena speelde vorige week woensdag tijdens het KNVB-bekerduel met de Amsterdammers (1-0) al mee. De basisplaats van de twintigjarige middenvelder ging toen ten koste van Marko Vejinovic. Ditmaal moet Gustafson plaatsmaken voor de jeugdinternational, die in de ogen van Van Bronckhorst meer strijd brengt.

Het is niet de enige wijziging bij de Rotterdammers, want na de 1-0 nederlaag van vorige week op bezoek bij ADO Den Haag moet ook Van der Heijden het veld ruimen. Zijn positie in het hart van de verdediging wordt ingenomen door Botteghin, die de laatste weken al blij mocht zijn met een invalbeurt.

Feyenoord meldde aanvankelijk ook dat Colin Kazim-Richards zou starten in plaats van Michiel Kramer, maar even later corrigeerde de club dat. De 26-jarige spits mag dus gewoon in de basis beginnen ondanks zijn teleurstellende optreden van afgelopen zondag op bezoek bij zijn oude club ADO.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Botteghin, Kongolo; El Ahmadi, Vejinovic, Vilhena; Kuijt, Kramer, Elia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.