Fer keert terug in Premier League met transfer naar QPR

Reacties

Leroy Fer degradeerde dan weliswaar vorig seizoen uit de Premier League met Norwich City, maar hij is het komende seizoen weer gewoon te bewonderen op het hoogste niveau in Engeland. De 24-jarige middenvelder maakt namelijk een transfer naar Queens Park Rangers.

Fer keert terug in Premier League met transfer naar QPR

Zijn nieuwe werkgever heeft de komst van de Nederlandse WK-ganger, een transfer die Voetbal International ruim een maand geleden al aankondigde, nog niet bevestigd. Met de overgang van Fer is naar verluidt ruim acht miljoen euro gemoeid.

De voormalige middenvelder van Feyenoord en FC Twente, die ook in de belangstelling stond van Benfica, Sevilla en Southampton, tekende een driejarig contract bij de ploeg waar manager Harry Redknapp de scepter zwaait. Hij had bij Norwich City nog een verbintenis tot medio 2017.

Fer verhuisde in de zomer van 2013 voor een kleine zes miljoen euro naar Norwich. Hij kwam over van FC Twente en speelde bij de degradant 29 wedstrijden in de Premier League. Daarin was hij drie keer trefzeker en verzorgde hij twee assists.

Afgelopen zomer kwam de centrale middenvelder tot één optreden op het WK in Brazilië. Als invaller in het groepsduel met Chili was de zevenvoudig international verantwoordelijk voor het eerste doelpunt (2-0 winst voor Oranje). Daarna kwam hij door een hamstringblessure niet meer in actie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.