Fer keert dankzij Swansea terug in Premier League

Reacties

Leroy Fer keert na een half jaar weer terug in de Premier League. Swansea City huurt de 26-jarige middenvelder voor de rest van het seizoen van Queens Park Rangers, waarmee Fer afgelopen seizoen nog degradeerde naar het Championship.

Fer keert dankzij Swansea terug in Premier League

Sinds Fer in de zomer van 2013 verhuisde naar Engeland, kende de elfvoudig international geen gelukkig carrièreverloop. Zowel met Norwich City als met QPR, dat hem in 2014 voor tien miljoen euro overnam van The Canaries, degradeerde de bij Feyenoord opgeleide Zoetermeerder uit de Premier League.

Zijn transfer naar QPR betekende dat Fer in het seizoen 2014/15 slechts één wedstrijd in het Championship speelde voor Norwich, maar dit seizoen moest de ex-speler van FC Twente er toch aan geloven. Namens de Londense club, waar manager Jerrel Hasselbaink inmiddels de manager is, speelde hij negentien competitieduels op het tweede niveau, waarin hij twee keer scoorde.

Dankzij de interesse van Swansea mag Fer ook nu het seizoen in ieder geval weer afmaken in de elite-afdeling van Engeland. En het is opnieuw niet uitgesloten dat het eindigt met degradatie. De club die eerder deze winter ook Alberto Paloschi (Chievo Verona) aantrok en Kenji Gorré liet terugkomen van zijn verhuurperiode bij ADO Den Haag, staat momenteel vijftiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.