Fer gereed voor terugkeer bij Twente, Chadli ontbreekt

Nacer Chadli is zo goed als zeker niet fit genoeg om met FC Twente mee te reizen naar de Galgenwaard, waar de ploeg van trainer Steve McClaren het zondag opneemt tegen FC Utrecht. Leroy Fer lijkt na twee maanden blessureleed wel klaar te zijn voor zijn rentree.

Fer gereed voor terugkeer bij Twente, Chadli ontbreekt

De blessure van Nikolay Mihaylov, die op de training met Bulgarije zijn knie leek te verdraaien, valt mee. Aanvankelijk werd gevreesd door een operatie, maar de doelman is mogelijk voor de winterstop toch weer inzetbaar voor de Tukkers. Mihaylov reist voor een third opinion af naar Barcelona omdat de diagnoses van het kamp-Twente en die van de nationale ploeg wezenlijk verschilden. Toch is de verwachting dat de sluitpost binnen twee weken zijn rentree kan maken.

Chadli heeft nog altijd last van zijn enkel en moet behalve voorgaande duels met Vitesse en Levante nu ook de wedstrijd in Utrecht missen.

Beter nieuws is er voor Fer. De middenvelder is zoals hij hoopte klaar voor zijn terugkeer tegen FC Utrecht, nadat hij begin september een kwetsuur aan zijn knie opliep. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's