Fenerbahçe maakt pikante komst Garry Rodrigues wereldkundig

Reacties

Garry Rodrigues is officieel speler van Fenerbahçe. De Turkse topclub maakte de gevoelige overstap, waar Voetbal International eerder deze week al melding van maakte, zaterdagochtend wereldkundig. De Nederlandse Kaapverdiaan wordt voor twee jaar gehuurd van Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië.

Fenerbahçe maakt pikante komst Garry Rodrigues wereldkundig

De transfer van de aanvaller is bijzonder pikant, want Rodrigues speelde tot zijn overgang naar Saoedi-Arabië juist voor Galatasaray. Een terugkeer naar die club leek dan ook voor de hand te liggen, maar de kampioen had geen plaats voor hem. Fener meldde zich snel bij Al-Ittihad en liet blijken Rodrigues graag te willen hebben. Rodrigues komt bij zijn Saoedische broodheer niet meer in de plannen voor: de Chileen José Luis Sierra is aangesteld als nieuwe trainer en hij wil zijn eigen spelers meenemen.

Fenerbahçe kende een rampzalig seizoen en wil zich nu met de snelle aanvaller gaan revancheren in de Turkse Süper Lig. Met die club voegt Rodrigues overigens weer een bizar hoofdstuk toe aan zijn toch al bijzondere carrière. Hij werd pas laat prof via de amateurs van FC Boshuizen. Daarna speelde hij voor FC Dordrecht, Levski Sofia, PAOK Saloniki, Galatasaray, Al-Ittihad en nu dus Fenerbahçe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.