Feest in Overijssel: Heracles en Go Ahead gehuldigd

Reacties

Het was maandag groot feest voor voetbalminnend Overijssel. Heracles Almelo vierde met de fans een feestje vanwege het behaalde Europese ticket en Go Ahead Eagles werd gehuldigd vanwege de promotie.

Feest in Overijssel: Heracles en Go Ahead gehuldigd

Heracles won zondag met 2-0 bij FC Utrecht, een zege die volstond door het eerdere 1-1 gelijkspel. Een ronde eerder werd FC Groningen aan de kant gezet, al was daar in het tweede duel een verlenging voor nodig. Omdat de ploeg van trainer John Stegeman beide tweeluiken winnen afsloot, plaatste de ploeg zich voor de voorronde van de Europa League.

In Almelo werd de selectie vanavond op een platte kar rondgereden, waarna een huldiging op het dakterras van de plaatselijke McDonald's volgde (zie voor enkele sfeerbeelden hieronder).

Een van de tegenstanders van Heracles in de Eredivisie is volgend seizoen Go Ahead. Die ploeg promoveerde door in de play-offs De Graafschap te verslaan. Na de 4-1 thuiszege volstond een 1-1 gelijkspel in Doetinchem. In de ronde daarvoor was VVV-Venlo verslagen (1-0 en 2-2).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.