FC Zwolle heeft selectie rond met vier aanwinsten

FC Zwolle heeft zich versterkt met vier spelers. Na de komst van Said Bakkati, David López, Martin Guarino en Gergö Beliczky zegt coach Jan Everse klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

FC Zwolle heeft selectie rond met vier aanwinsten

Bakkati is afkomstig van Go Ahead Eagles. De 27-jarige verdediger was transfervrij en speelde eerder voor SC Heerenveen en ADO Den Haag. Hij kan als rechtsback en als linksback uit de voeten.

Ook López en Guarino zijn verdedigers. De Spanjaard López doorliep de jeugdopleiding van Barcelona en speelde tevens voor Racing Santander. Hij is een linksbenige centrumverdediger. De Argentijn Guarino maakte deel uit van de opleiding van Boca Juniors en moet als linksback gaan fungeren.

Beliczky is een achttienjarige spits. De Hongaar voetbalde voor Vasas Boedapest. Hij debuteerde afgelopen seizoen op het hoogste niveau in zijn geboorteland. Hij moet met Eldridge Rojer en Danny Schreurs strijden voor de twee spitsposities.

'In principe is alles rond, dat is in vergelijking met de laatste jaren een ongekende weelde', reageerde coach Everse via De Stentor. 'Als er nog ruimte komt, zoeken we een linksbenige aanvaller. Maar voorlopig is het budget op.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen