FC Volendam hengelt gewilde Van der Heijden binnen

Reacties

FC Volendam heeft SC Cambuur en NAC Breda afgetroefd in de strijd om Dennis van der Heijden. De negentienjarige spits van ADO Den Haag vertrekt op huurbasis naar de nummer drie van de Jupiler League, zo bevestigt technisch manager Misha Salden van FC Volendam.

FC Volendam hengelt gewilde Van der Heijden binnen

Cambuur en NAC wilden Van der Heijden nog voor de transferdeadline overnemen, maar zien die poging mislukken. De jeugdinternational is na Hector Hevel, José San Román en Ludcinio Marengo de vierde speler die deze transferperiode bij ADO vertrekt. Zijn contract in Den Haag loopt nog door tot de zomer van 2019.

Van der Heijden beleefde vorig seizoen een droomdebuut door als invaller twee keer te scoren op bezoek bij Excelsior. Dit seizoen kwam de 1 meter 91 lange Schiedammer alleen tot scoren in het bekerduel met Telstar. In de Eredivisie speelde Van der Heijden vijftien wedstrijden, voornamelijk als invaller.

Volendam-trainer Robert Molenaar ziet op de laatste dag van de transfermarkt zo twee nieuwelingen bij zijn selectie komen. Eerder tekende FC Utrecht-aanvaller Rodney Antwi voor anderhalf jaar bij de Jupiler League-club. Daartegenover staat het vertrek van Gyliano van Velzen naar Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.