FC Utrecht wil verbintenis Bulthuis tussentijds verlengen

FC Utrecht gaat in de winterstop met Dave Bulthuis rond de tafel om zijn contract open te breken en te verlengen. Momenteel staat de linksback tot 2014 onder contract in de Domstad, maar de club wil de verdediger langer aan zich binden.

FC Utrecht wil verbintenis Bulthuis tussentijds verlengen

Hoewel het eerste gesprek nog niet heeft plaatsgehad, laat de clubleiding de 22-jarige back weten graag met hem verder te willen. Ook wacht hem een financiële verbetering. 'Ik zoek niet naar waardering, maar ben blij met het vertrouwen dat hieruit spreekt', vertelt Bulthuis aan Voetbal International.

Afgelopen zomer werd het contract van Bulthuis al met twee jaar verlengd. In de zomer van dit jaar was de geboren Purmerender nog in beeld bij Feyenoord. Toch is hij niet bang dat zijn contractverlenging een overstap naar een topclub in de weg staat. 'Als clubs je graag willen, zullen ze ook betalen', reageert Bulthuis.

Zaterdag kan Utrecht na twee wedstrijden weer proberen een overwinning te boeken. Twee weken geleden werd met 4-0 verloren van RKC Waalwijk, vorige week gelijk gespeeld tegen FC Twente (1-1) en voor dit weekeinde staat de uitwedstrijd tegen NEC op het programma.(Joost Hofman)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's