FC Utrecht vreest voor truc van Swansea City

Reacties

FC Utrecht vreest voor een dubieuze handelwijze van Swansea City. Vol tevredenheid werd afgelopen week in de Domstad immers kennis genomen van de transfer van Michel Vorm. De dertigjarige doelman verruilde Swansea City voor Spurs.

FC Utrecht vreest voor truc van Swansea City

Aangezien FC Utrecht bij de overgang van Vorm naar Swansea drie jaar geleden een doorverkooppercentage bedong van ruim dertig procent, rekende de club op een aanzienlijk bedrag. Toch lijkt daar allerminst sprake van. Aangezien meerdere spelers, ook Ben Davies en Gylfi Sigurdsson, bij de deal tussen Spurs en Swansea betrokken zijn, hoopt de club uit Wales het deel van Vorm tot een minimum te beperken, om zo slechts een klein bedrag te hoeven afstaan.

'We hopen deze week duidelijkheid te krijgen', aldus algemeen directeur Wilco van Schaik (foto) van FC Utrecht. 'Het is voor ons afwachten, je hoort en leest verschillende bedragen. Daarom rekenen we onszelf nog niet rijk. Michel is een van de betere keepers in de Premier League en had bij Swansea nog een verbintenis voor twee jaar. Die club zal hem zeker niet voor een fooi hebben laten gaan.' Het bedrag uit de transfer van Vorm zal bij FC Utrecht niet direct worden geïnvesteerd, maar in de gezondmaking van de club gestoken worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.