FC Utrecht moet kiezen tussen Emanuelson en Dumic

Reacties

FC Utrecht staat voor een dilemma. Het kan slechts één van de twee onlangs aangetrokken nieuwe spelers inschrijven voor de Europese duels met Valletta FC. Trainer Erik ten Hag moet kiezen tussen Urby Emanuelson en Dario Dumic.

FC Utrecht moet kiezen tussen Emanuelson en Dumic

Omdat de van NEC overgekomen centrumverdediger Dumic pas twee keer met de groep meetrainde, lijkt een keuze voor Emanuelson voor de hand te liggen. De middenvelder traint al weken mee en speelde mee in oefenduels. Bovendien heeft hij ervaring in Europese duels én is het zeer de vraag of Yassin Ayoub donderdagavond in actie kan komen tegen Valletta.

Emanuelson: 'Ik ben wijzer geworden in het buitenland'

Ayoub, net als Emanuelson links op het middenveld spelend, raakte op de laatste training voorafgaand aan het duel met Valletta geblesseerd en lijkt niet op tijd fit te zijn om te spelen in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen van Utrecht. Achterin is de spoeling echter ook dun, zeker omdat aanvoerder Willem Janssen waarschijnlijk doorschuift naar het middenveld om daar de afwezigheid van de geblesseerden Rico Strieder en Wout Brama op te vangen.

Cyriel Dessers, Ramon Leeuwin, Patrick Joosten, Chris David en Giovanni Troupée ontbreken eveneens vanwege blessures. (Jan van Dam)

Ten Hag: 'Nog niet klaar voor het seizoen, wel stappen gemaakt'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.