FC Utrecht mist Barazite en Klaiber in Euroborg

Reacties

FC Utrecht-trainer Erik ten Hag kan bij de hervatting van de competitie niet beschikken over Nacer Barazite en Sean Klaiber. Het tweetal haakt geblesseerd af voor het uitduel met FC Groningen.

FC Utrecht mist Barazite en Klaiber in Euroborg

'Nacer heeft op de training een tik op zijn ribben gekregen', meldt een woordvoerder van de Domstedelingen aan Voetbal International. De 25-jarige aanvaller, die met vijf Eredivisie-treffers en vier assists een productieve eerste helft van het seizoen doormaakte, kan daardoor zondagmiddag (14.30 uur aftrap) niet in actie komen.

Datzelfde geldt voor Klaiber. De 21-jarige rechtervleugelverdediger - onlangs een nieuwe verbintenis tot medio 2019 overeengekomen met de club waar hij de jeugdopleiding doorliep - miste dit seizoen nog geen competitiewedstrijd. Liesklachten houden hem dit keer echter aan de kant. Het tweetal voegt zich bij de al langer geblesseerden Willem Janssen (enkel), Rubio Rubin (voet) en Jeff Hardeveld (knie). Kevin Conboy haakt af met rugklachten.

Uitgenast
'We zijn wat uitgedund, maar we kunnen zondag een heel goed elftal op de been brengen', meent Ten Hag op de clubsite. 'We nemen zelfvertrouwen mee naar Groningen naar aanleiding van die wedstrijden en onze prestaties in december (zeven punten uit drie wedstrijden, red.). Maar als we wat willen bereiken, moeten we in uitwedstrijden meer punten gaan pakken. Vaak halen we op vreemde bodem een heel aardig niveau, maar ook vaak staan we aan de verkeerde kant van de score. We zijn dan niet uitgenast genoeg. We moeten daarin slimmer worden, weerbaarder zijn.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.