FC Utrecht met revanchegevoelens richting Cambuur

Reacties

FC Utrecht-aanvoerder Mark van der Maarel is waakzaam voor de uitwedstrijd van zijn ploeg tegen het geplaagde SC Cambuur vrijdagavond (20.00 uur).

FC Utrecht met revanchegevoelens richting Cambuur

Cambuur wist in 2016 nog geen punt te pakken en zag dinsdag trainer Henk de Jong vertrekken. 'Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen', weet Van der Maarel. 'Het is aan ons om dat niet te laten gebeuren', zegt hij tegen FC Utrecht TV.

De Leeuwarders staan zeventiende met één punt voorsprong op hekkensluiter De Graafschap en moeten het vrijdag tegen Utrecht doen zonder topscorer Bartholomew Ogbeche, die in de winter naar Willem II vertrok. 'Dat was één van hun sterkhouders, hij heeft ook wel eens tegen ons gescoord. Dus dat is voor hun wel een aderlating', aldus de 26-jarige verdediger.

Utrecht wist echter in de uitduels met laagvliegers ADO Den Haag, Willem II, Excelsior, Roda JC en FC Twente bij elkaar slechts één punt te pakken. 'Je weet dat dat voor Utrecht niet altijd de makkelijkste tegenstanders zijn', zegt middenvelder Bart Ramselaar.

Utrecht verloor zijn laatste drie Eredivisie-duels van Roda JC, FC Twente en PSV. 'Dat had zeker voorkomen kunnen worden', baalt Van der Maarel. 'Bij mij leven er nu wel revanchegevoelens, ja.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.