FC Utrecht is koning van de strafschop

Reacties

● FC Utrecht verloor van de elf Eredivisie-duels met Heracles Almelo in eigen huis alleen de eerste en de meest recente ontmoeting (W5, G4).

FC Utrecht is koning van de strafschop

● Utrecht won slechts drie van de laatste dertien competitiewedstrijden tegen Heracles (G6, V4 – thuis & uit).

● Bij de afgelopen tien ontmoetingen in de Eredivisie kwam slechts één keer een team niet tot scoren (Heracles verloor in mei 2013 met 3-0).

● FC Utrecht is ongeslagen in de laatste tien thuisduels in alle competities (W5, G5) en kwam in al deze wedstrijden tot scoren.

● Utrecht is, samen met Ajax, één van de twee teams die dit seizoen nog geen tegentreffer hebben geïncasseerd van buiten het strafschopgebied.

● FC Utrecht heeft de meeste strafschoppen gekregen in 2015 (11).

Sébastien Haller benut tegen PEC Zwolle een strafschop in de laatste minuut van de wedstrijd.
Sébastien Haller benut tegen PEC Zwolle een strafschop in de laatste minuut van de wedstrijd.

● Heracles Almelo hield dit seizoen al zes keer de nul in de Eredivisie, één keer minder dan in 2013/14 en 2014/15 samen (7 keer).

● Heracles ziet in verhouding meer schoten gekeerd worden door de doelman dan bij elk ander team dit seizoen (82 procent).

● Mark-Jan Fledderus scoorde tweemaal en gaf één assist in zijn laatste twee competitieduels met FC Utrecht in de Galgenwaard.

● De laatste drie uitdoelpunten van Heracles Almelo in de competitie werden gescoord (1) of voorbereid door Jaroslav Navratil (2).

Bron: Opta Sports

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.