'FC Utrecht heeft Israëlische spits Sahar op bezoek'

Ben Sahar moet de aanval van FC Utrecht een extra impuls geven. De Israëliër zou in Nijmegen een indruk hebben gekregen van zijn mogelijk nieuwe ploeg.

Volgens RTV Utrecht bekeek Sahar zondag in gezelschap van technisch directeur Piet Buter de wedstrijd van FC Utrecht tegen NEC. De negentienjarige international is op zoek naar een club waar hij zijn haperende carrière nieuw leven kan inblazen.

'Hij valt voor ons in de categorie jonge spits achter Morten Skoubo waar we naar zoeken. In het rijtje van Jordy Brouwer', zegt Buter in het Algemeen Dagblad. 'We kennen zijn staat van dienst, hebben beelden gezien, en het is een interessante speler. Als we hem zien spelen, en het beeld positief is, gaan we kijken wat er mogelijk is.'

Chelsea haalde Sahar in 2006 als grote belofte naar Londen. Maar op Stamford Bridge heeft de aanvaller zijn faam niet kunnen waarmaken. Chelsea heeft de Israëliër dit seizoen verhuurd aan Portsmouth, waar hij eerder op huurbasis uitkwam voor Queens Park Rangers en Sheffield Wednesday. Maar de aanvaller komt bij Pompey niet aan spelen toe. De international kwam het laatste half jaar wél in actie voor Israël.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen