FC Utrecht gunt Rosheuvel nieuw contract en promotie

Reacties

Darren Rosheuvel heeft bij FC Utrecht een verbintenis tot medio 2018 getekend. De 21-jarige verdediger, die momenteel deel uitmaakt van het beloftenelftal, hoort vanaf komende zomer bij de A-selectie.

FC Utrecht gunt Rosheuvel nieuw contract en promotie

Rosheuvel, die ook op het middenveld uit de voeten kan, kwam in 2013 over van Ajax. Hij debuteerde vorig seizoen in de uitwedstrijd tegen Vitesse namens Utrecht in de Eredivisie. 'Darren is een multifunctionele speler die zich tijdens wedstrijden met de beloftenploeg en trainingen met het eerste elftal stabiel heeft gepresenteerd', zegt technisch manager en hoofdtrainer Erik ten Hag op de Utrecht-site.

De contractverlenging en promotie passen in de visie van de Domstedelingen, die veelvuldig gebruik willen maken van de eigen jeugdacademie. Dit seizoen wisten Sean Klaiber en Bart Ramselaar door te breken in de hoofdmacht. De club wil dat de vaste basiself in 2020 uit minimaal vier spelers uit de eigen jeugd bestaat, is te lezen in het onlangs intern gepresenteerde Strategisch Plan 2015-2020.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.