FC Utrecht gehuldigd op plein bij De Galgenwaard

Reacties

Indien FC Utrecht op 24 april de KNVB-beker wint, wordt de club gehuldigd op het plein voor De Galgenwaard. De festiviteiten worden dan op 25 april gehouden.

FC Utrecht gehuldigd op plein bij De Galgenwaard

Voorafgaand aan het feest bij het stadion zal er een busrit door de stad plaatsvinden. Deze start om 18.30 uur. Van een boottocht door de grachten van het oude centrum is geen sprake.

Voordat FC Utrecht op 24 april de degens kruist met Feyenoord, staan er eerst nog drie Eredivisie-duels op het programma. De eerste daarvan vindt zondag plaats, thuis tegen NEC. Daarin hopen de Domstedelingen hun plek in de subtop te verstevigen. Op dit moment staat FC Utrecht vijfde met 46 punten. Nummer vier AZ heeft een punt meer, nummer zes Heracles Almelo een punt minder.

NEC
In de voorbereiding op het duel met NEC trainde FC Utrecht vrijdag besloten. 'Je wilt de tegenstander niet wijzer maken dan hij al is', legt Ten Hag uit op de clubsite.

De coach hoopt dat zijn ploeg hetzelfde veldspel laat zien als zaterdag tegen Heracles Almelo (1-1). 'We waren vrij dreigend. We hadden meer kansen kunnen uitspelen', blikt hij terug op dat duel. 'Het vertrouwen nemen we mee richting zondag. Daarop moeten we voortborduren. Maar je moet dan wel de goals maken. De momenten herkennen waarop je doeltreffend moet zijn. Want het gáát om het resultaat. Een goed spelniveau is daarvoor de basis. Tegen NEC moeten we vaker wél de trekker overhalen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.