FC Utrecht 'beloont' fans na zeperd bij Vitesse

FC Utrecht geeft de eigen fans een gratis toegangskaart voor het laatste uitduel van dit seizoen, met Heracles Almelo op zondag 10 mei. Fans die afgelopen zondag in Arnhem getuige waren van de 6-1 nederlaag tegen Vitesse mogen voor niets mee naar Almelo.

FC Utrecht 'beloont' fans na zeperd bij Vitesse

'We begrijpen goed, dat onze supporters zondag in Arnhem een erg teleurstellende middag hebben beleefd en daarom willen we graag wat terug doen', legt voorzitter Jan Willem van Dop uit op de website van FC Utrecht. 'Voor die mensen betalen we het toegangskaartje voor de wedstrijd tegen Heracles volledig.' Aanhangers die zondag niet in Arnhem waren, krijgen de helft van hun kaartje gratis áls ze meegaan naar Almelo.

FC Utrecht strijdt nog om deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen concurrent Feyenoord, een week later moeten de Utrechters op bezoek bij Heracles. Van Dop: 'We hebben de steun van de supporters de komende twee wedstrijden meer dan ooit nodig. Ik heb veel waardering voor de mensen die altijd maar weer, uit en thuis, achter het team staan. Zeker na afgelopen zondag verdienen die een gebaar terug.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen