FC Twente ziet Zivkovic als alternatief voor Ogbeche

Reacties

FC Twente is na de komst van Zakaria El Azzouzi nog niet klaar op de transfermarkt. De Tukkers willen graag nóg een spits halen en denken daarbij aan Bartholomew Ogbeche en Richairo Zivkovic.

FC Twente ziet Zivkovic als alternatief voor Ogbeche

De 31-jarige Ogbeche staat bovenaan het lijstje van FC Twente. Voor de clubtopscorer van SC Cambuur (negen doelpunten) moet echter een transfersom betaald worden en dat kan Twente alleen wanneer er een speler wordt verkocht. Onder anderen Hakim Ziyech wordt veelvuldig in verband gebracht met een vertrek uit Enschede.

Wanneer Ogbeche onhaalbaar blijkt, komt Zivkovic in beeld bij FC Twente. De spits wordt momenteel door Ajax verhuurd aan Willem II, maar mag alweer vertrekken bij de Tilburgers. Er bestaat vanuit de Eredivisie meer belangstelling voor de negentienjarige Zivkovic, onder meer van Roda JC.

Afgelopen zondag stond Jari Oosterwijk als diepste spits in de basis tegen PSV. Het talent maakte het openingsdoelpunt in Eindhoven, maar kon een 4-2 nederlaag niet voorkomen. El Azzouzi maakte in de tweede helft zijn debuut als invaller. FC Twente stuurde de gehuurde Michael Olaitan eerder deze maand terug naar Olympiakos, dat hem inmiddels heeft verhuurd aan KV Kortrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.