FC Twente wil verdediger Lachman al in de winterstop halen

FC Twente wil een poging doen om centrumverdediger Darryl Lachman deze winter al naar Enschede te halen ter versterking van de defensie. Aanvoerder Rasmus Bengtsson heeft namelijk laten weten dat hij openstaat voor een nieuwe club en het contract met Peter Wisgerhof loopt na dit seizoen af.

FC Twente wil verdediger Lachman al in de winterstop halen

PEC Zwolle is bereid te praten over een tussentijds vertrek van Lachman (24). Het contract van de verdediger loopt volgend jaar zomer ten einde en bij een transfer in januari kan de club nog een transfersom vragen.

Lachman is bezig aan zijn derde jaargang in Zwolle, daarvoor kwam hij uit voor FC Groningen. De verdediger kent tot nu toe een sterk seizoen en verdient volgens zijn trainer Ron Jans zelfs een kans in het Nederlands elftal. Lachman staat ook in de belangstelling van SC Heerenveen en FC Utrecht.

Lees in de nieuwe editie van Voetbal International, die vanaf woensdag 4 december in de winkel ligt, ook een uitgebreid interview met FC Twente-middenvelder Robbert Schilder. Of bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen