FC Twente werkt tegen RC Genk aan zelfvertrouwen

Reacties

FC Twente heeft het oefenduel met Racing Genk winnend afgesloten. Hakim Ziyech, Brem Soumaoro en Tim Hölscher namen de goals voor hun rekening namens de Enschedese Eredivisionist: 3-2.

FC Twente werkt tegen RC Genk aan zelfvertrouwen

Ziyech, die kort voor het vertrek naar San Pedro del Pinatar zijn aanvoerdersband in moest leveren wegens kritische uitlatingen in een interview met de Volkskrant, opende de score voor de ploeg van trainer René Hake. Het is mogelijk zijn laatste wapenfeit voor de club uit Enschede. De Marokkaanse spelverdeler gaf meerdere malen aan graag te willen vertrekken.

Na rust, toen Hake tien nieuwe spelers het veld in had gestuurd, liep de score via Soumaoro en een benutte strafschop van Hölscher verder op. Tussendoor scoorde de huidige nummer zeven van de Jupiler Pro League via Enes Ünal tegen. Julien Gorius verzorgde na de 3-1 ook het slotakkoord van de vriendschappelijke confrontatie.

FC Twente - de huidige nummer zeventien van de Eredivisie - hervat de competitie op 15 januari met een derby. Die vrijdag komt Heracles Almelo op bezoek in De Grolsch Veste. Komende zaterdag keren de Tukkers terug van het trainingskamp in Spanje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.