FC Twente strikt ervaren Engelaar

Reacties

Orlando Engelaar keert definitief terug bij FC Twente. De 35-jarige middenvelder tekent een contract tot het einde van dit seizoen in Enschede.

FC Twente strikt ervaren Engelaar

Daarmee heeft Alfred Schreuder zijn gewenste versterking eindelijk binnen. De trainer van de Tukkers wilde de ervaren linkspoot graag toevoegen aan zijn jonge selectie, maar moest lang wachten op de komst van de routinier.

'Orlando is een type speler die we als staf heel graag wilde binnenhalen. Afgelopen weken heeft hij met ons meegetraind en een goede indruk gemaakt. Orlando weet heel goed wat voor waarde hij voor het team kan hebben. Met zijn ervaring kan hij de andere jongens heel goed helpen', aldus Schreuder op de clubwebsite.

Ook Engelaar is gelukkig met zijn terugkeer. 'Ik heb hier een geweldige tijd gehad en kijk uit naar een nieuwe periode. Afgelopen weken heb ik meegetraind met de groep en gemerkt dat FC Twente een heel talentvolle selectie heeft. Ik wil graag zo veel mogelijk minuten maken en met mijn ervaring van waarde zijn voor de jonge jongens', aldus Engelaar.

Engelaar, die na zijn Australische avontuur bij Melbourne Heart transfervrij was, trainde al enkele weken mee met de selectie van Twente. Laatste formaliteiten met Australische voetbalbond zijn afgerond, waardoor de club uit Enschede de lange middenvelder vast kon leggen.

De linkspoot speelde in het verleden voor onder meer NAC Breda, RC Genk, FC Twente, Schalke 04, PSV en Melbourne Heart. Daarnaast kwam hij veertien keer uit voor het Nederlands elftal, waarmee hij actief was tijdens het EK 2008 in Oostenrijk en Zwitserland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.