FC Twente slijt Lachman aan Sheffield Wednesday

Reacties

De gedwongen uitverkoop bij FC Twente begint op gang te komen. Na Kasper Kusk (FC Kopenhagen) en Bilal Ould-Chikh (Benfica) raakt de club ook Darryl Lachman kwijt.

FC Twente slijt Lachman aan Sheffield Wednesday

De 25-jarige verdediger vertrekt na slechts één seizoen bij FC Twente naar Sheffield Wednesday, dat uitkomt in het Championship. De international voor Curaçao kwam vorig jaar transfervrij over van PEC Zwolle, maar kon in Enschede niet overtuigen. In februari werd hij door trainer Alfred Schreuder uit de selectie gezet wegens een gebrek aan professionaliteit.

Lachman, die bij The Owls Glenn Loovens tegenkomt, tekende een contract voor twee jaar bij Sheffield Wednesday. 'Ik heb altijd in Nederland gespeeld en wilde nu iets anders proberen', zegt hij de website van zijn nieuwe club. De verdediger speelde voor FC Groningen, PEC Zwolle en FC Twente.  

De international voor Curaçao staat te trappelen zich te laten zien. 'Ik heb er altijd van gedroomd in Engeland te spelen. Ik kijk er dus enorm naar uit om voor Wednesday en in het Championship te spelen', zei Lachman. 'Deze competitie spreekt me enorm aan, en de plannen van de club om te promoveren nog meer.'

Lachman had nog een doorlopend contract bij FC Twente, waar hij afgelopen seizoen vanwege een gebrekkige instelling werd verbannen uit de A-selectie. De Enschedese club heeft een transfersom gekregen, waarover Sheffield Wednesday geen uitspraken deed.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.