FC Twente slaagt alsnog in jacht op City-talent Celina

Reacties

FC Twente heeft zich donderdag versterkt met Bersant Celina. De aanvallende middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Manchester City.

FC Twente slaagt alsnog in jacht op City-talent Celina

De negentienjarige Celina geldt als een groot talent en trainde gedurende de voorbereiding ook mee met het eerste elftal van Manchester City. Manager Pep Guardiola gunde de jongeling als vleugelspits zelfs de nodige speeltijd. Bij Twente is hij na Enes Ünal en Yaw Yeboah de derde City-huurling voor dit seizoen.

'Een paar maanden geleden is er voor het eerst contact geweest. Ik was direct enthousiast over een overstap naar FC Twente. FC Twente is een grote club in Nederland en ik hoop hier veel te spelen en doelpunten te maken. Ik zou mezelf beschrijven als aanvallende middenvelder die op meerdere posities kan spelen, bijvoorbeeld ook op de vleugel. Ik heb er ontzettend veel zin in', aldus Celina op de clubsite van Twente.

De komst van Celina komt enigszins als een verrassing. Eerder leek de technicus immers nog onhaalbaar voor de Tukkers, maar nadat City zijn financiële eisen wat liet zakken bereikten beide partijen alsnog een akkoord. Celina, international van Kosovo, speelde vorig seizoen één Premier League-wedstrijd en kwam drie keer in actie in de strijd om de FA Cup.

Bekijk hier alle transfers van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.