FC Twente rekent op snelle afronding transfer Thesker

Reacties

Hoewel Stefan Thesker nog in afwachting is van de afronding van zijn transfer naar FC Twente, maakt de centrumverdediger al deel uit van de selectie waarmee trainer René Hake is afgereisd naar het Duitse Herzlake. De onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase.

FC Twente rekent op snelle afronding transfer Thesker

Greuther Fürth, waar hij nog tot medio 2017 onder contract staat, heeft de 25-jarige Duitser toestemming gegeven om mee te trainen met de club waar hij het afgelopen halfjaar al op huurbasis onder contract stond.

Tijdens die periode kwam hij slechts acht keer in actie in Eredivisie-duels. Kort nadat Thesker zich aansloot bij de selectie van trainer René Hake werd bij hem een tumor geconstateerd. Die werd operatief verwijderd, waarna hij - na zijn debuut eind januari - pas eind maart weer in actie kwam voor de Eredivisionist uit Enschede.

Naast Thesker maakt ook diens landgenoot Vincent Stenzel deel uit van de ploeg waarmee Hake in Herzlake aan de slag gaat. Hij werkt een oefenstage af, melden de Tukkers op de clubsite. Kyle Ebecilio is thuis achtergebleven. De middenvelder kampt met een voetblessure en die kwetsuur wordt in Nederland verder onderzocht.

Bekijk hier het volledige programma van FC Twente in de voorbereiding op het komende seizoen.

Bekijk hier al onze video's