FC Twente moet op zoek naar nieuwe keepers

Reacties

FC Twente richt zich bij de samenstelling van de selectie voor het volgende seizoen vooral op de komst van een doelman en een centrumspits. Beide cruciale posities lijken na deze competitie vrij te vallen in het elftal van René Hake.

FC Twente moet op zoek naar nieuwe keepers

Van de eerste twee keepers in de rangorde – Nick Marsman (26) en Sonny Stevens (24) – loopt het contract komende zomer af. Marsman en Stevens werden gecontracteerd in de periode dat FC Twente nog forse salarissen betaalde. De noodlijdende club is echter bezig een normalisatie van de salarishuishouding door te voeren. De kans dat Marsman en Stevens voor een nieuwe verbintenis genoegen nemen met een forse loonsverlaging is nihil.

Daarnaast zal ook centrumspits Enes Ünal FC Twente over enkele maanden de rug toekeren. De negentienjarige Turk, met tien doelpunten clubtopscorer in Enschede, is gehuurd van Manchester City.

Met het definitief vastleggen van de Slowaakse linksback Dejan Trajkovski heeft FC Twente voor volgend seizoen inmiddels dertien spelers onder contract. Onder hen de Noorse spits Torgeir Børven, die is teruggezet naar Jong FC Twente en nog deze transferwindow op zoek mag naar een andere club. Een andere speler die in Enschede overbodig was, Giorgos Katsikas, vond afgelopen weekeinde onderdak bij het Deense Esbjerg fB.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.