FC Twente kaapt keeper weg voor neus van NAC Breda

Reacties

FC Twente heeft de Belgische doelman Jorn Brondeel gecontracteerd. De 23-jarige keeper komt over van Lierse SK en is vastgelegd tot medio 2021. Brondeel keept dit seizoen op huurbasis bij NAC Breda.

FC Twente kaapt keeper weg voor neus van NAC Breda

Met de bij Zulte Waregem opgegroeide Brondeel heeft FC Twente zich voor komend seizoen in ieder geval verzekerd van een potentiële eerste doelman. De club neemt na dit seizoen immers afscheid van Sonny Stevens en wil het talent Joël Drommel (20) elders op huurbasis ervaring laten opdoen. Onderhandelingen over contractverlenging met Nick Marsman zijn in een beginnend stadium. 'We hebben Jorn uitgebreid bekeken en hij bewijst dit seizoen bij NAC andermaal dat hij een talentvol doelman is', aldus technisch directeur Jan van Halst.

De Enschedese club betaalt een bescheiden transfersom voor Brondeel, die zich verheugd toonde over zijn nieuwe Nederlandse avontuur. 'FC Twente is een grote club, die ik natuurlijk ken van spelers als Ruiz, Chadli, Rosales en trainer Preud'homme', aldus Brondeel op de clubsite. 'FC Twente heeft een prachtig stadion en een grote aanhang. Ik heb nu nog een belangrijke taak bij NAC om het seizoen tot een mooi einde te brengen en dan hoop ik vanaf komend seizoen een mooie rol van betekenis in Enschede te kunnen spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.