FC Twente informeert bij NAC naar Verbeek

Reacties

Danny Verbeek (23) vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij FC Twente. De aanvaller van NAC Breda kreeg woensdag van technisch directeur Graeme Rutjes te horen dat de West-Brabantse club geen pogingen gaat ondernemen hem over te nemen van Standard Luik.

FC Twente informeert bij NAC naar Verbeek

Bij de Belgische club heeft Verbeek nog een contract tot medio 2016. Wanneer NAC hem definitief wil inlijven, moet de club een bedrag van honderdduizend euro betalen. Dat geld zegt de armlastige Bredase club niet te hebben.

In het onderhoud tussen Rutjes en Verbeek, liet de td vanochtend weten dat FC Twente onlangs had geïnformeerd naar de bij FC Den Bosch begonnen buitenspeler. Verbeek wil zijn carrière het liefst voortzetten in Nederland.

De begin dit jaar weggestuurde voorganger van Rutjes, Jeffrey van As, voorspelde Verbeek eind vorig jaar nog een grote toekomst. 'Ik zou er niet van staan te kijken als Verbeek binnen een jaar bij pakweg AZ speelt', stelde de td. 'Die kwaliteiten heeft Danny.'

Net als Anouar Hadouir, die dinsdag zelf bekend maakte op te stappen bij NAC, voelt Verbeek zich niet happy in het behoudende systeem dat de Bredase club speelt onder coach Nebojsa Gudelj. 'Voor beide partijen is het beter dat ik vertrek', aldus Verbeek. 'Voor mezelf had ik een week of vier geleden al besloten dat ik niet verder wilde bij NAC. Hoe mooi ik deze club ook vind.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.