FC Twente geeft drie stagiairs kans bij rentree Bjelland

FC Twente heeft tijdens het oefenduel met FC Volendam de rentree gevierd van Andreas Bjelland. De Enschedese club maakte van de gelegenheid gebruik om ook drie stagiairs aan het werk te zien.

FC Twente geeft drie stagiairs kans bij rentree Bjelland

Na zeven maanden blessureleed maakte Bjelland donderdag zijn rentree bij FC Twente. In zijn eerste optreden sinds eind augustus tegen NEC kon de verdediger niet de nul houden. Voor FC Volendam scoorden Jack Tuyp, Michiel Kramer, Brandley Kuwas en Soufiane Laghmouchi.

Genoeg voor een oefenzege voor de Eerstedivisionist was het niet. Felipe Gutiérrez (2), Eghan Shadrach en Jerson Cabral zorgden namens Twente voor een 4-4 gelijkspel.

Daarnaast maakten José Lafrentz en Sven Verlaan hun opwachting bij FC Twente. Zowel de negentienjarige Chileense doelman van Santiago Wanderers als de achttienjarige verdediger van de Leidse amateurclub UVS kwam direct na rust in het veld.

De zestienjarige verdediger Renato Tapia, afkomstig van het Peruviaanse Esther Grande de Bentin, mocht in de slotfase spelen als onderdeel van zijn stage in Enschede.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen