FC Twente dekt zich met David in voor dreigende leegloop

Reacties

FC Twente hoopt zich met de terugkeer van Chris David in te dekken tegen een toekomstige leegloop. De 21-jarige middenvelder is tot het einde van het seizoen gehuurd van Fulham.

FC Twente dekt zich met David in voor dreigende leegloop

FC Twente en David (foto) hebben de intentie uitgesproken om ook de komende seizoenen met elkaar door te gaan. Afspraken daarover kunnen pas komende zomer contractueel worden vastgelegd, omdat FC Twente nog is ingedeeld in categorie 1 van de licentiecommissie van de KNVB.

De met een miljoenenschuld kampende club is zwaar aan het bezuinigen en dat kan ten koste gaan van de selectie voor komend seizoen. 'Als er interessante bedragen geboden worden, kan het maar zo zijn dat ik komende zomer drie middenvelders kwijtraak', realiseert trainer Alfred Schreuder zich in gesprek met Voetbal International. 'Spelers als Hakim Ziyech, Kameholo Mokotjo en Kyle Ebecilio liggen goed in de markt en FC Twente heeft geld nodig. Met Chris David beschikken we nu in ieder geval over een prima back-up. Chris is een goede voetballer, een echte linkspoot en kan het niveau van de Eredivisie heel gemakkelijk aan. Vorig jaar zat hij nog bij de selectie van Jong Oranje.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.