FC Twente breekt contract met Van der Lely open

Reacties

Jeroen van der Lely heeft een nieuw contract getekend met FC Twente. Daarmee krijgt zijn opmerkelijke carrière bij de Tukkers weer een nieuwe wending.

FC Twente breekt contract met Van der Lely open

Van der Lely werd vorig seizoen uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding, waarna hij mocht aansluiten bij de A-selectie. Een paar weken later besloot hij met voetbal te stoppen om zich te richten op een maatschappelijke carrière, maar daar kwam hij in een later stadium weer op terug.

De negentienjarige verdediger heeft inmiddels vijf optredens in de Eredivisie achter zijn naam staan. FC Twente is zeer te spreken over zijn ontwikkeling, waardoor Van der Lely een nieuw contract onder zijn neus geschoven kreeg. De back tekende bij tot de zomer van 2017, met een optie voor nog twee seizoenen.

'Wanneer ik terugkijk op de laatste maanden, is het allemaal heel snel gegaan. Dit seizoen heb ik zo ontzettend veel geleerd en ben ik al een heel andere voetballer geworden', blikt Van der Lely op de clubsite terug. 'We zien voor hem een mooie toekomst bij FC Twente', vult technisch directeur Ted van Leeuwen aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.