FC Omniworld ruimt op, Anastasiou stopt

Yannis Anastasiou stopt na dit seizoen helemaal met profvoetbal. Hij kwam tijdens dit seizoen naar FC Omniworld, dat een aantal spelers de wacht aanzegde.

FC Omniworld ruimt op, Anastasiou stopt

De loopbaan van de 35-jarige Griekse spits zit al enige jaren in het slop. Bij Ajax veroverde de voormalige Roda JC'er geen basisplaats. Ook bij Sparta Rotterdam kwam hij niet echt uit de verf. Dit seizoen maakte hij twee doelpunten voor de club uit Almere.

FC Omniworld gaat volgend seizoen ook verder zonder Nicandro Breeveld, Stefan Vlietstra, Zenon Caravella en Mohammed Ikariden. Op middenvelder Ikariden en verdediger Vlietstra werd door trainer Peter Boeve dit seizoen helemaal nog geen beroep gedaan, terwijl de middenvelders Caravella en Breeveld evenzeer geen basisplaats hadden.

Tijdens dit seizoen maakte midddenvelder Remco Heerkens al bekend dat hij FC Omniworld aan het eind van de huidige voetbaljaargang wilde verlaten. Verder diende verdediger Jeroen Hessing zijn loopbaan in verband met een knieblessure te beëindigen.

Shane Arana Barrantes, bezig aan zijn tweede seizoen in Flevoland, blijft wel aan de club verbonden. De 26-jarige verdediger verlengde zijn komende zomer aflopende contract met twee jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen