FC Omniworld met tien man gelijk tegen FC Dordrecht

In de laatste veertig minuten van FC Omniworld-FC Dordrecht werd er nog twee keer gescoord (1-1). De thuisclub bleef met een man minder ternauwernood op de been tegen Dordrecht.

Op 2 april werd de wedstrijd na vijftig minuten gestaakt omdat de lichtinstallatie uitviel. Omniworld begon aan het restant van de wedstrijd met tien man, aangezien Karim Fachtali voor rust al van het veld werd gestuurd. Nito Sequeira bracht de bezoekers, die al zes keer op rij verloren, in de 59ste minuut op voorsprong, maar Mitchell Kappenberg zorgde kort voor tijd voor een gelijkspel.

Door de remise verandert er weinig op de ranglijst. Omniworld heeft veertig punten uit 34 wedstrijden en staat dertiende, Dordrecht bezet de vijftiende plaats met drie punten minder.