FC Groningen zet Antonia voor onbepaalde tijd uit selectie

Reacties

Jarchinio Antonia maakt vanwege disciplinaire redenen voor onbepaalde tijd geen deel meer uit van de selectie van FC Groningen. Dat meldt de club op de website.

FC Groningen zet Antonia voor onbepaalde tijd uit selectie

De 25-jarige vleugelaanvaller heeft zich volgens de club 'niet gehouden aan de omgangsvormen en gedragsregels, die de club aan medewerkers stelt'. Antonia mag daardoor de komende tijd ook niet meetrainen met de selectie van trainer Erwin van de Looi.

Meer duiding willen de noorderlingen niet geven. 'De betrokkenen wensen niet nader in te gaan op wat er zich exact heeft afgespeeld en onthouden zich derhalve van verder inhoudelijk commentaar.'

Antonia, die zijn jeugdopleiding bij Ajax genoot en in het verleden ook uitkwam voor Go Ahead Eagles, kwam dit seizoen in zestien competitieduels van Groningen in actie. Hij scoorde daarin nog niet. In totaal speelde de aanvaller 24 duels voor de hoofdmacht van de noorderlingen. Ook in het bekertoernooi, de Europa League en de strijd om de Johan Cruijff Schaal scoorde hij niet.

Onduidelijk is nog wanneer Antonia wél weer in aanmerking zou komen voor een plek in de selectie. Hij beschikt bij Groningen nog over een contract tot medio 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.