FC Groningen wint op volgepakte Langeleegte van QPR

Reacties

FC Groningen heeft een 3-1 oefenzege geboekt op Queens Park Rangers. Het duel werd afgewerkt op De Langeleegte, het voormalige stadion van SC Veendam.

FC Groningen wint op volgepakte Langeleegte van QPR

Voormalig FC Groningen-speler Tjaronn Chery stond in de basis bij QPR, dat getraind wordt door Jerrel Hasselbaink Ook Abdenasser EL Khayati staat onder contract bij The Hoops.

FC Groningen kwam voor rust op voorsprong via Juninho Bacuna. Via een eigen doelpunt van Cole Kpekawa werd het 2-0, waarna Jay-Emmanuel-Thomas er 2-1 van maakte. Danny Hoesen bepaalde de eindstand een kwartier voor het einde op 3-1.

Ruim vierduizend toeschouwers waren afgekomen op het duel. Op De Langeleegte is al ruim drie jaar geen officiële wedstrijd meer gespeeld. Het laatste duel van de voormalige bespeler Veendam was dat met FC Oss van 15 maart 2013, dat in 2-1 voor de Oost-Groningers eindigde.

Het voormalige stadion van Veendam was eerder dit jaar in beeld bij FC Groningen als mogelijke vaste speellocatie voor het beloftenteam, indien die ploeg naar de Jupiler League zou promoveren. Jong FC Utrecht ging echter met dat promotieticket aan de haal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.