FC Groningen wimpelt interesse voor Chery en Kostic af

Reacties

FC Anzhi en VfB Stuttgart hebben zich gemeld bij FC Groningen voor respectievelijk Tjaronn Chery en Filip Kostic, maar algemeen directeur Hans Nijland heeft beide clubs laten weten hij de spelers wil behouden.

FC Groningen wimpelt interesse voor Chery en Kostic af

'We zullen echt heel erg ver gaan om deze selectie bij elkaar te houden', vertelt Nijland tegen Voetbal International. 'We kunnen mooie bedragen tegemoetzien na de transfers van Tim Matavz, Luis Suarez, Dusan Tadic en misschien ook nog Virgil van Dijk. We hoeven dus niet te verkopen. We willen op alle fronten een topseizoen draaien. De kas is goed gevuld.'

Eerder meldde Sporting Lissabon zich al voor Kostic, terwijl ook FC Porto en PSV de 21-jarige Serviër in de gaten houden. Maar omdat FC Groningen al verdiende aan de transfers van Matavz (van PSV naar FC Augsburg), Suarez (van Liverpool naar Barcelona) en Tadic (van FC Twente naar Southampton) is er geen noodzaak om te verkopen.

Via de play-offs plaatste FC Groningen zich afgelopen seizoen voor de tweede voorronde van de Europa League. Daarin komt de ploeg van trainer Erwin van de Looi uit tegen Aberdeen. Komende donderdag wordt de heenwedstrijd afgewerkt in Schotland.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.