FC Groningen wil een linksback en een vleugelspeler

Reacties

Ook als Tjaronn Chery blijft, wil FC Groningen-trainer Erwin van de Looi versterking voor zijn selectie. Voor Género Zeefuik lijkt geen toekomst bij de groen-witten.

FC Groningen wil een linksback en een vleugelspeler

Zeefuik was niet aanwezig tijdens de eerste training van FC Groningen, die werd bezocht door 1.500 belangstellenden. De voormalige spits van onder meer PSV, die de tweede helft van het afgelopen seizoen werd uitgeleend aan Heart of Midlothian moet met het beloftenelftal meetrainen. Juninho Bacuna en Desevio Payne zijn daarentegen juist van Jong FC Groningen naar de eerste selectie overgeheveld.

De komende weken hoopt Van de Looi nog wat versterkingen te begroeten. Hij vindt zijn selectie smal, helemaal vanwege het feit dat Groningen door zijn deelname aan de groepsfase van de Europa League een bijzonder druk programma voor de boeg heeft. 'We hebben nog een linksback nodig', stelt hij. 'Ook op de aanvallende vleugels is het dun', concludeert hij.

Groningen speelt op 3 juli zijn eerste oefenwedstrijd tegen RWE Eemsmond. In de voorbereiding speelt de club ook tegen het Southampton van ex-speler Ronald Koeman. Dat duel staat voor 18 juli gepland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.