FC Groningen vreest ernstige blessure voor Andersson

De knieblessure van Petter Andersson was een flinke smet op de thuiszege van FC Groningen op Ajax. Ontwikkelingen in Eindhoven bieden mogelijk uitkomst.

FC Groningen vreest ernstige blessure voor Andersson

FC Groningen-trainer Ron Jans noemde het uitvallen van Andersson in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-0) 'een domper'. De coach vreest de Zweedse middenvelder voorlopig kwijt te zijn. 'Het ziet er niet goed uit. Ik verwacht hem lange tijd kwijt te zijn,'

Andersson ondergaat maandag extra onderzoek, dat duidelijkheid moet verschaffen over de ernst van de blessure en daarmee ook de lengte van de herstelperiode.

Voor FC Groningen zijn de ontwikkelingen bij FC Eindhoven mogelijk een oplossing voor de smalle selectie wat betreft spitsen. Serhat Koç, die sowieso komende zomer naar Euroborg komt, meldt zich mogelijk al eerder in Groningen.

FC Eindhoven is bereid alsnog mee te werken aan een tussentijdse overgang van de aanvaller. De Brabantse club, die wordt bedreigd in haar bestaan, ziet in de verkoop van spelers een oplossing voor de licentieproblemen. Met de directe transfer van Koç kan de Eerstedivisionist een extra vergoeding tegemoet zien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen